Begeleiding op maat - Personal Slaap Coaching

Wanneer je optimale persoonlijke aandacht voor jouw specifieke slaapproblematiek wenst met een op jou persoonlijk afgestemd programma, dan is Personal Slaap Coaching echt iets voor jou. Ook de Personal Slaap Coaching is uiteraard gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen methode van cognitieve gedragstherapie voor insomnie (CGT-I).

Met Personal Slaap Coaching zoom je in op jouw persoonlijke problematiek rondom slaap en vitaliteit. De slaapproblematiek kan op zichzelf staan, maar vaak is er een samenhang met stressklachten, met problemen die in de privé- of werksfeer liggen. Bij Personal Slaap Coaching is er volop ruimte om aandacht te kunnen besteden aan jouw individuele behoefte. In een discrete relatie met je eigen Personal Slaap Coach, die professionele begeleiding biedt volgens de Gedragscode van Saraja Slaapcoaches. Dit met als doel weer fit en vitaal te worden. Zodat je weer lekker in je vel zit en met hernieuwde veerkracht weer midden in het leven staat!

Ben je nieuwsgierig geworden? Lees eens rustig de informatie door en uiteraard kun je over de mogelijkheden van Personal Slaap Coaching gewoon contact met me opnemen.

 

Saskia van Wessel | Life@Balance, praktijk voor psychotherapie en coaching, Bunnik, Utrecht  © Rupz | Inloggen beheerder