Werkwijze

Vanuit de integratieve benadering sta jij als mens centraal. Dat betekent dat de gekozen methodieken worden afgestemd op wat bij jou past. Dat kunnen bijvoorbeeld explorerende en inzichtgevende gesprekken zijn, visualisaties en imaginaties, (ontspannings-)oefeningen en/of huiswerkopdrachten.
Klik hier voor mijn werkwijze.

 

 

social1.jpgsocial2.jpgbtn_fb_out.jpgbtn_in_out.jpgbtn_ct_out.jpgsocial3.jpg

Praktische info

Aanmelden:
  • Aanmelden kan zonder verwijzing van de huisarts.
  • Afspraken die binnen 24 uur van te voren zijn afgezegd, worden altijd in rekening gebracht.

Intakeformulier

  • Voorafgaand aan de intake wil ik je vragen het intakeformulier vast in te vullen en mee te nemen. Tevens wil ik je vragen ook een kopie van je identiteitsbewijs mee te nemen. 

Tarieven

Indien je behoefte hebt aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan bestaat die mogelijkheid er (kosteloos, 30 minuten)

Integratieve therapie € 90 per consult 
Coaching € 90 per consult 
Relatietherapie € 140 per consult (90 minuten)
Wandelcoaching  op aanvraag
Slaap Coaching voor particulieren klik hier
Vitaliteitscursus voor bedrijven klik hier

Zakelijk coachen 

op aanvraag

 

Vergoedingen

  • Zorgverzekeraars; ik werk volgens de normen van de Vereniging voor Integraal Therapeuten, de VIT. Dat is de beroepsvereniging die de kwaliteit bewaakt en afspraken maakt met zorgverzekeraars.Je kunt een deel van de kosten die je maakt vergoed krijgen uit de alternatieve geneeswijzen die vallen in het aanvullende pakket. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekeraar en de mate waarin je aanvullend verzekerd bent. Op de website van de VIT en op die van je eigen verzekeraar kun je de nodige informatie hieromtrent vinden.

  • Werkgevers; werkgevers willen nog weleens bereid zijn om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.

  • Outplacementbudget; heb jij te maken met ontslag of hangt je dit boven het hoofd? Bespreek dan met jouw werkgever de mogelijkheden van vergoeding in het kader van een outplacementtraject.

  • Uitkerende instanties; uitkerende instanties zoals het UWV en de Gemeentelijke Sociale Dienst zetten coaching nog wel eens in als onderdeel van een reïntegratietraject. Informeer naar de mogelijkheden bij je contactpersoon.

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ)

Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen, ben ik lid van de RBCZ; zij faciliteren dat eventuele geschillen worden behandeld door een onafhankelijk tuchtrecht, het TBNG. Als lid van de RBCZ mag ik de beschermde titel Registertherapeut BCZ® voeren.
 

Registratienummers:

  • VIT-registratienummer: 387.11.A
  • Licentienummer RBCZ: 103206R
  • KvK: 54583055

 

De Praktijk, Bunniks netwerk van therapeuten (www.depraktijkbunnik.nl):

De Praktijk, Bunniks netwerk van therapeuten, bestaat uit therapeuten die ondersteuning bieden op het gebied van levens- en opvoedingsvragen, leren, gezondheid en welzijn. De Praktijk is tevens de naam van ons pand.

 

 

Saskia van Wessel | Life@Balance, praktijk voor psychotherapie en coaching, Bunnik, Utrecht  © Rupz | Inloggen beheerder